Att ansöka om ett lån kan vara både ett väldigt enkelt, men även ett mycket svårt beslut. Hur man känner beror naturligtvis på många olika faktorer, t.ex. hur den egna ekonomin ser ut, om man har skulder i dagsläget eller beroende på vad man ska ha pengarna till. När man behöver finansiera ett inköp eller samla sina lån är det viktigt att man vänder sig till en låneförmedlare som är seriös och professionell och som vet vad kunder söker.

Till Zmarta.se kan du som önskar låna pengar vända dig om du vill kunna jämföra lån från flera olika banker. Här får du inte svar från bara en bank, som du skulle fått om du hade vänt dig direkt till banken i fråga, utan får alltså svar från flera olika banker för att kunna se vilket lån som blir bäst för dig. Här är det inte bara banker som man kan jämföra mot varandra, utan man kan även jämföra andra typer av företag eller t.ex. försäkringsbolag för att se vilken försäkring som har bäst innehåll till bäst pris.

Kostnader och villkor

Det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån via Zmarta.se, men precis som hos alla låneförmedlare så finns det villkor och regler som man behöver ha koll på innan man ansöker. Utöver detta finns det såklart andra avgifter i samband med ett lån, t.ex. den månadskostnad som du kommer behöva betala och den ränta som du kommer få på ditt lån.

Räntan sätts individuellt och kan variera väldigt kraftigt beroende på din inkomst, dina utgifter och om du t.ex. har någon betalningsanmärkning sedan tidigare. Detta är också faktorer som spelar in när bankerna ser om de kan erbjuda dig det fullständiga beloppet eller om de erbjuder ett lägre belopp än det du först önskade. Zmarta.se förmedlar i första hand privatlån, men kan även hjälpa den som vill samla sina lån som man har sedan tidigare. Med hjälp av den smarta lånekalkylatorn kan du själv räkna ut vad din ungefärliga månadskostnad kommer att bli, beroende på hur lång tid du önskar betala och hur stort belopp du önskar låna.

För att kunna ansöka om ett lån hos Zmarta.se behöver man se till att uppfylla vissa krav. Först och främst måste man vara minst 18 år gammal för att få låna pengar och dessutom måste man ha en årsinkomst på minst 100.000 kronor. En annan viktigt sak att komma ihåg är att man måste vara folkbokförd i Sverige och att man inte får ha någon skuld som ligger hos Kronofogden. En skuld hos Kronofogden gör så att man får ett avslag på en gång.

Låna trots betalningsanmärkning, är det möjligt?

Hos Zmarta.se är det faktiskt helt möjligt att man kan ansöka om ett lån (och få det beviljat) även om man så skulle ha en betalningsanmärkning sedan tidigare. Hos Zmarta.se finns det ett flertal banker som accepterar en betalningsanmärkning, men självklart kommer man att få bättre erbjudanden om man inte har någon anmärkning alls. I vissa fall kan man behöva gå in med någon form av säkerhet för att få lånet beviljat, som t.ex. ett hus eller en bil.